29.03.15 Fotolek: vrengt sushibit i photoshop, normal jeg, he-he? :)

For en tid tilbake var temaet for Innherred fotoklubbs uhøytidelige konkurranse “MÅNEDENS BILDE” abstrakt. Da måtte jeg finne noe å “vrenge” på da i photoshop. Jeg prøvde masse rart. En sushibit har mange farger, og benyttet sjansen til å fotografere da jeg hadde sushi til middag en dag. Så prøvde jeg ut forskjellige filtre i photoshop. Det ble vel aldri til at jeg benyttet disse bildene i konkurransen. Hadde andre fotoer på lur også, men fikk da lekt meg litt. Slik ble resultatet:

 

Veldig forvrengt sushibit, abstrakt

En vanlig maki sushibit, før redigering

 

Litt forvrengt

 

Dus sushibit, meget abstrakt

For en kreativ sjel, passet det med noen velvalgte ord på “sushien”, he-he 🙂 Vakkert, synes jeg !

 

#foto  #photo  #fotografi  #photography  #photoshop  #bilde  #picture  #sushi  #photoshop  #abstrakt  #leke  #kreativ  #artig  #bliraldrivoksen

  

28.03.15. Interiør, påske ? Er den her allerede ?

Jula varer helt til påske. Jooooo, tror dere ikke jeg fant to julenisser på loftstua i dag. Uæææhhhh! Tenkte jeg, det var jo noen nabofruer som fikk omvisning av mannen min under nachspielet forrige helg. Hva måtte de ikke tro? Håper de også hadde drukket litt for mye vin, he-he 🙂 Jeg har helt oversett de små nissene. Det er min mann som stort sett bruker loftsstua når han vil kikke på sport, noe jeg ikke er stor “fan” av. Så da sitter han i etasjen over og koser seg. Mens jeg ser det jeg vil se i etasjen under. Sååååå praktisk. Når en begynner å bli så gammel som oss, vet vi å innrette oss på best mulig måte, he-he!

Påske for meg begynner først på skjærtorsdag om fem dager. Jo jeg har jo noen år før tatt fri fra jobb på fredagen, altså i går, og hatt lang god påskeferie. Dette året sparer jeg feriedager og har ikke tatt meg fri på mandag, tirsdag og onsdag, jeg jobber bare til klokken 12.00 på onsdag. To og en halv dag skal jeg vel alltids klare. Likevel har jeg jo fri i hele fem dager, det skal bli nydelig. I år blir det hjemmepåske stort sett. Ikke planlagt noe. Kanskje blir det en dagstur over grensen, til vårt naboland. Så blir det nok noen turer med fotoapparatet, kanskje en topptur. Helt sikkert så blir det noen familiebesøk. 

Til tross for at jeg enda har to og en halv dag igjen før jeg tar påskeferie, så pyntet jeg litt i dag. Noen påskeinnslag har da fått innpass her. Jeg er meget tradisjonsbundet og skifter ikke hvert år ut påske – eller juleting. Så er jeg klar på at jula er rød og påsken er gul, slik skal det være. Da blir det forandring fra hverdagen. De påsketing jeg har inn i stue / kjøkken har vært med i flere år. Men kjærest er de håndlagede, f.eks. av ungene våre eller av andre. 

 

Håndmalt porselensservise, malt av en familievenn. Jeg mangler tre asjetter og ett krus, det skulle jeg ønsket meg. Kjenner noen noen som kan fikse dette? Dette serviset kommer fram i påska, er så fint, synes jeg

 

Påskekrus

Søte påskemotiv

 

Tallerken nummer to


 

Tallerken nummer tre


 

I vindusposten på kjøkkenet er det flyttet inn tre gule kyllinger. De har guttene ordnet. Etter som de begge er over 18 år, har de vært med ei stund


 

Påske i stuevinduet


 

Hyggelig oppheng. Tror det ble kjøpt på Staup-verkstedet i Levanger på 90-tallet


 

Denne gjengen er såååå fine, ungenes håndverk


 

Et påsketablå


 

Her fra den “fargeglade veggen”. Jeg tar hvert år fram hanen av krystall kjøpt i Tallin, Estland. Kjøpt da jeg var der på kortur med damekoret Corevi først på 2000 – tallet. Den er tung og massiv, og passer inn i dette “fargelandskapet”


 

Nok et kjøkkenvindu, her bare en liten pip – pip


 

#interiør  #hjemmet  #home  #påske  #eastern  #gult  #kyllinger  #håndlaget  #porselensmaling #påskeferie  #lys  #koselig #stemning  #trivsel  

26.03.15. Salat og foccaciabrød i langpanne, oppskrift, nam :) + litt til

Vi skriver 26.03.15. og hva skjer? Jo, dagene går, det er sikkert, he-he! Snart er en ny arbeidsuke på hell.

I går var det den berømmelige vaffeldagen, så også her. Men jeg bakte også foccaciabrød i tillegg, mens jeg stekte vaffelene. For i dag hadde jeg meget lyst på salat til middag i dag. Da synes jeg en bør ha godt brød til. det smakte supergodt med pestos og lettrømme til.

 

i morgen kommer lillesøster Marthe med to små gutter på besøk, de blir til lørdag. Det blir trivelig å treffes 🙂

 

Her er oppskrift på foccaciabrød i langpanne, slik jeg husker den fra hodet mitt (bruker sjelden oppskrifter ved matlaging og baking)


                             Alle tørre ingredienser has i først

9 dl. mel                 

1 pk. tørrgjær

1 ts. sukker

1 ts. salt

                                Våte ingredienser blandes og røres sammen med de tørre – passe fast deig

1 dl. god olivenolje (jo dyrere jo bedre) + litt til for smøring av form og litt for dynking over deig i langpanne før steking               

4 dl. vann (så varmt du bare kan få det fra springen, den kalde olivenoljen gjør det passe temperert i deigen, blander vann og olivenolje før de has i det tørre)

 

Garnityr på deigen

oliven uten stein, jeg brukte ca. 7 grønne og 7 svarte, spredt utover deigen i langpannen

tørkede tomater, jeg brukte biter av ca. 7 tomater

fetaost, jeg brukte ca. 10 biter strødd over deigen

et lite dryss med oregano og rosmarin

 

Deigen heves på lunt sted med klede over i 30 minutter. Så has deigen over i langpanne. Etterhever på lunt sted med klede over i 30 minutter. Stekes så i nærmere 30 minutter på 200 ¤C på midterste rille i ovnen

 

Oppskrift på salat, som vi hadde i dag, ikke noe hokus pokus. Fritt etter eget hode. Porsjon til ca. 6 personer. (Vi har mye igjen)

2 bokser bogskinke som skjæres i passe biter

1/2 pakke store rørpasta kokes slik det står på pakken og avkjøles etterpå

1  stk. isbergsalat  middels stor

1 stor paprika (jeg hadde oransje)

1 halv liten purreløk

1 halv stor agurk

Jeg serverte med en klatt pestos (brukte ferdig på glass, som brødet dyppes i)

+ fetaost + tomater ved siden av + en klatt rømme / dette blir etter smak og behag, selvsagt

 

Smakelig måltid


 

Deig i langpanne før den går i ovnenFerdigstekte vafler og ferdigstekt foccaciabrød


 

#mat  #oppskrift  #foccaiabrød  #salat  #langpanne  #salat  #pasta  #skinke  #vaffel  #smaker  #nydelig  #appetitt

 

 

 

23.03.15. Sort / hvitt – fotoer

Hva er blogging uten å få vist frem noen fotoer? Jeg liker supergodt å fotografere. Det gjør jeg med mitt Nikon D5300 med diverse ekstrautstyr. På min ønskeliste står en makrolinse. En makrolinse kan som det ligger i navnet, fotografere sylskarpt + forstørre detaljer på blomster, insekter og det en måtte finne av ting en ønsker å ha i linsa før knipset. 

I kveld har jeg hentet noen eldre fotografier jeg har lagret på en ekstern harddisk. Fjellformasjoner fra Dalsnibba i Møre og Romsdal, en busstopp i Levanger og jernbanelinjer fra Rinnleiret i Levanger (Nord-Trøndelag). Jeg synes disse motiver gjør seg i sort / hvitt.

Ellers på jobben i dag har jeg vært til Trondheim og på møte med ei som jobber i organisasjonen Aksept ved Kirkens Bymisjon. Det er viktig å oppdatere seg i jobben en har som sykepleier. Skulle det dukke opp et HIV-tilfelle en sjelden gang, finnes det likemenn å sette vedkommende i kontakt med. Det er viktig ! Aksept er altså, (kopiert og limt inn fra siden til Kirkens Bymisjon :

 

Aksept er et psykososialt støttesenter for alle som er berørt av hiv. Huset har et miljøtilbud, en poliklinikk og et døgntilbud. I Aksepts miljø kan du møte mennesker i alle aldre og i ulike livssituasjoner. Det er et mangfold av livserfaring og kunnskap. Det alle har felles, er erfaring i å leve med hiv eller nær en som lever med hiv.

Aksepts medarbeidere

Alle som henvender seg til oss skal møte medarbeidere som har reflektert over egen livserfaring og har mot til å møte deg på en åpen og inkluderende måte. Vårt mål er å bidra til at den enkelte i størst mulig grad kan få realisert sine livsmuligheter. Medarbeiderne har mye kunnskap om de utfordringer en hivdiagnose kan medføre.

Miljøtilbud

Miljøtilbudet vil noen dager bare være åpent for hivpositive. Andre dager er også de som lever nær hivpositive velkomne. Folk møter hverandre i stuen til uformellt samvær, til lunsj eller til middag. Her er også temakvelder og kulturkvelder.

Poliklinikk

På Poliklinikken har vi samlet alle tilbud om samtaler, ulike terapiformer, veiledning og rådgivning.

Gjestehuset

Aksepts Gjestehus  har 9 enerom med eget bad. Hivpositive kan få opphold for rekreasjon, rehabilitering og for å få sosial kontakt med andre i samme situasjon. Under oppholdet kan poliklinikkens behandlingstilbud benyttes.

Taushetsplikt

Alle ansatte på Aksept har taushetsplikt. Vi kan også gjøre avtale med deg om å møtes på andre steder enn Aksept. Det er mulig å bruke en del av Aksepts tilbud og være anonym.

Det å få vite at du er hivsmittet

Det å få positivt svar på en hivtest er ikke enkelt for noen. Du blir kanskje sittende med tanker og følelser som det er vanskelige å finne ut av. Da er det viktig å ha minst en du kan snakke med. Vi har lang erfaring i å kunne være den samtalepartneren. Din familie og nære venner er også velkomne.

Du er ikke alene

Det finnes mennesker som er i samme situasjon. Når du ønsker det, kan du møte andre som lever med hiv i et åpent og inkluderende miljø. Dersom du ønsker å møte en som er i tilsvarende situasjon som deg selv, kan Aksept legge til rette for dette.

Det finnes et godt liv også med hiv

Vi erfarer at det er en ekstra belastning å leve med denne diagnosen uten å dele tanker med noen. Aksept tilbyr støtte, kunnskap og veiledning underveis. Du velger hva du vil snakke om og bruke tiden til.

 

Så noen fotoer:

 

 

 

 

#foto  #photo  #fotografi  #photography  #bilde  #picture  #natur  #gatebilde  #jernbanespor  #aksept  #organisasjon  #sorthvitt

 

 

23.03.15. En helg viet festligheter, yeeehhh !

Denne helga har vært viet festligheter. Etter en travel arbeidsuke med mye å gjøre og noe sykdom hos meg selv i begynnelsen, var det godt å være litt bedre til helgen og kunne ta del i de festligheter som var på timeplanen. Kan nok ikke sies at helga har vært viet de sunneste aktiviteter. Jeg har hverken vært på gåtur eller gjort noe fornuftig i hjemmet. Men jeg har slappet av innimellom mye god mat, altfor mye drikke, sosiale treff og seine netter. Synes en bør unne seg det innimellom også jeg. Det har vært en morsom helg kan jeg si, om jeg skal oppsummere. da var det verdt det, he-he!

På fredagen var jeg på “avslutningsfest”, skrives mellom hermetegn, da det ikke sikkert det er helt slutt for teaterproduksjonen “Vinsjan på kaia”. Det kan bli flere oppsetninger. Det var meget hyggelig. Blir jo en sammensveiset gjeng etter lang fartstid sammen som skuespillere / sangere, musikere, scenearbeidere, lys- og lydsettere, kostymemakere, sminkører og ellers hjelpere bak, i og på scena. Artig gjensyn med god mat og drikke til langt ut i de små timer. Ikke minst var det med skrekkblandet fryd at jeg nå fikk anledning til å se noen små glimt fra oppsetningen på film. “Vinsjan på kaia” ble jo foreviget på film, men det jeg ikke liker med filming er nærbilder på hovedpersoner, eller bare filming av det som skjer midt på scena. Jeg vil gjerne se alle aktører over hele scenen. Med andre ord, jeg vil se det publikum i salen fikk se, så det !!! 

Lørdag forløp rolig til litt utpå dagen, før en igjen begynte å dusje, sminke seg og kle seg for ny fest. Kle seg ja, he-he! Denne gangen ble det i 60 – 70 – tallstil. Temaet var gitt for stor fest på Nordtun Grendehus. Min mann og jeg ble hippier for en kveld, se bildet, he-he! . Min mann og jeg var bedt bort på bursdagsfeiring med mange flere til et nabopar, 45 år og 50 år, kan ikke tro de er i den alderen, de er jo for ungdommer å regne. Superartig for oss å bli bedt i et så velarrangert fest, med så utrolig god mat  / dessert og høy trivselsfaktor, takk Siv og Roald ! Sønnen til bursdagsparet som har gått i min sønns klasse ved barneskola, er nå elev ved kokk- og servitørlinja på Levanger videregående. Han stod for maten sammen med klassekamerater, det greide de til terninkast seks, takk!  Synes det er superartig med temafester jeg, men min mann kan styre seg. Antrekket eller kveldens”outfit” som det så populært heter nå til dags fant vi da vi googlet på nettet, da jeg ikke er så flink til å sy selv, og vi hadde heller ikke noe i den stilen hjemme, selvsagt 🙂

 

Slik så vi ut på fest.

Fotoet ble knipset etter å ha gått på rød løper inn på grendehuset, og vertskapet stod for fotografen. Jeg ble jo glad for å få hendelsen foreviget, ikke hver dag vi kler oss ut.  Prøvde å stille speilreflekskameraet på selvutløser på stativ hjemme også, men fikk det ikke til på den korte tiden til disposisjon før vi dro. Glemt hvordan en innstiller kameraet. Så er jo sønnen vår bort på jobboppdrag, så vi hadde ingen fotograf selv hjemme. Glad jeg fikk ordnet bildet pr. mail fra vertsskapet. Forøvrig ble bildene vist på stort lerret i pausene fra “Bursdagsbandet” som spilte opp til fest.

 


 

“Sjøla” hjemme før vi dro

#foto  #photo  #bilde  #picture  #party  #fest  #60tall  #kostyme  #outfit  #hippi  #peace  #love  #flower  #artig

 

 

18.03.15. 1 års- jubileum for bloggen

I dag har jeg hatt en blogg i 1 år. Det synes jeg er fint. I min kommune, Levanger, blir jeg som regel blant de topp tre, om jeg legger ut et blogginnlegg. Blogginnlegget deles på facebook i tillegg. Jeg liker å skrive og selvsagt liker jeg å fotografere. Når det blir bursdager så blir det vel noen baketips også vil jeg tro. Så har jeg delt noen innslag fra hjemmet, interiør – og oppussingsbilder. Ellers har jeg delt oppskrifter og flere middager med dere lesere. Videre så har jeg delt mine interesser for kor og teater + at jeg har delt noen kunstneriske innslag med akvarellmaling. Noen nyttige tips om ting og tang + noen hageinnslag har jeg også delt. Men hagearbeid med såing og slikt holder jeg meg unna i år. I fjor ble det nesten ingen ting som kom ut av det jeg sådde, og det som kom ut, en klatreplante, klynget seg til de andre plantene , så det ble bare en stor floke, he-he ! Ellers så har bloggen dreid seg i hovedsak om hva jeg holder på med og hva jeg tenker. Jeg har aldri sendt reprise på noe jeg har lagt ut på bloggen. Som blogger er jeg nok ikke den ivrigste kommentatoren på andre blogger, og er nok heller ikke den som får mest tilbakemeldinger. Det er ikke fordi jeg ikke ser noe jeg ønsker å skryte av, si min mening om og legge inn kommentarer på, men tiden strekker ikke alltid til. Jeg jobber jo i full stilling og er på jobb fra 08.00 – 15.30 hver dag. Blir nok jeg holder på enda, og har det som hobby. For jeg har da aaaaaalt for lite hobbyer, he-he! NOT ! Men artig ………..

 

PS! Særdeles aktiv i dag, på 1 årsdagen 🙂

 

Tenner lys for 1 årsdag ! Sist jeg var hjemme hos mamma og pappa i Follafoss (Trøndelag) fikk jeg en bukett med kirsebærgrener. De spretter straks. Da blir det flere fotoer.

 

 

#blogg  #skrive  #fotografere  #bearbeide  #dele  #vindu  #hobby  #artig  #seertall  

 

18.03.15. Foto – Nordlys / I øvestadiet

Jeg var ute i går kveld selvsagt. Det var jo Nordlys, Aurora Borealis. Når det gjelder å ta Nordlysbilder er jeg en amatør enda. En må kunne stille på speilreflekskameraet. Høy ISO og lang lukkertid med stativ. Det er et “must”.  Det bilde jeg viser her er på langt nær sylskarpt, men jeg tror jeg er på vei. Det er bare å øve mer. Øvelse gjør mester.

 

Et Nordlysbilde fra altanen min 🙂    (bedre greide jeg ikke denne gang)

 

 

#foto  #photo  #fotografi  #photography  #Nordlys  #auroraborealis  #natur  #nature  Norge  #Norway  #farge  #colour  #fenomen  #himmel  #sky  #vakkert  #beautyful    

18.03.15.

I helga som gikk var jeg mye ute med fotoapparatet, jeg elsker det 🙂 Om jeg har med meg fotoapparatet så merker jeg ikke at jeg beveger meg. Da kan jeg gå milevis. Fra motiv til motiv, for jeg ser motiv i alt. Kan vel ikke si det er hard trim, men en er nå ute i friskluft og en får beundret Norges vakre natur. Deilig ! Det blir litt som å ta fire skritt fremover og to skritt tilbake. Så om en regner på det blir jo turen mye lengre. En tar jo avstikkere hele tiden, he-he ! I helga hadde vi jo et nydelig vær. Her i Trøndelag er det vår nå. I lavlandet ikke noe snø. Hestehoven spretter og solen smiler. Her er noen fotoer som det oser varme og lys av. Det er jo nettopp lyset en fotograf jakter på. Synes jeg var heldig med lyset i disse tre bildene.

 

Kunne det bli noen annen tittel enn “LYS” på dette bildet

 

Dette fotoet har jeg speilvendt, ble bedre da. “Tomme flaggstenger”, enkelt og greit 🙂

 

“Ettermiddagssol”, nytt bilde fra samme sted

Ha en super vår !

 

#foto  #photo  #fotografi  #photography  #Norge  #Norway  #natur  #nature  #lys #light  #sol  #sun  #landskap  #landshape  #vakkert  #beautiful

15.03.15. Oppsummering av helga; teater, tur / natur, matopplevelse og vennebesøk

Etter endt arbeidsuke hadde vi på fredagskvelden billetter til det lokale “Pulverkaffeteateret”. Det er en teatergruppe på rundt 6 – 7 skuespillere og sangere. Alltid hyggelig, interessant og humoristisk å se de i aksjon. Ikke minst var det hyggelig å dra sammen med noen få arbeidskollegaer. Vi spiste et godt måltid sammen på restauranten som teateret spilles i; No.39 ved Backlund hotell. Denne teateropplevelsen er meget populær og er nesten utsolgt med en gang billetter legges ut for salg. Hvis jeg skal trekke fram noen nummer jeg syntes var spesielt gode; Velferd, Foreldremøtet, Bombeflyvertinne og Kulturell spaserstokk. I tillegg var det mange hørbare sanger. Utrolig hyggelig kveld med mye fliring.  

På lørdags formiddagen, etter å ha sovet utpå litt, dro min mann og jeg på gåtur til Stokkvola. Kvelden før ble avsluttet noe tidlig, så vi var forberedt på gåtur. Vi har aldri vært opp til Stokkvola, som regnes som en “Topptur” i Levanger. Denne ruta er bygget på dugnad etter at Åsen ble trukket ut som vinner av konkurransen mellom ca. 5 prosjekt som skulle tildeles midler under Levanger byjubileum, 1000 år i 2011. Åsen har sannelig fått en fin turtrasè på 2300 m. en vei, der til og med rullestolbrukere kan ferdes. Utsikten på toppen er formidabel. Med det nydelige været vi hadde her i Trøndelag i helga ble det en magisk opplevelse. Så deilig !

På lørdagskvelden hadde vi en utrolig god middag med vin til. Jeg var ikke mye til kokke da, for måltidet ble kjøpt på Meny. Vi kjøpte noen fylte koteletter, ferdig litt annerledes potetsalat og waldorfsalat, med loff til. De smakene sammen ble helt spesiell og vi hadde en god matopplevelse. Det hadde ikke vært bedre om vi hadde vært ute på restaurant.

I dag har vi besøkt noen venner på hytte ved Vulusjøen. Så godt med svartkjelskaffe ute i sola, med gode “bålvafler” til. En bør være ute nå når det er så fint. Oppe på fjellet er det skikkelig bra skiføre enda. mens nede i bygda her er det ikke en snøflekk å se. Hestehoven blomstrer og våren er i anmarsj. Ei skikkelig trivselstid vi er inne i. Jo, livet er godt.

 

Måtte stoppe på veien utover til Åsen for litt fotografering. Her et flott motiv (vi kjørte ikke E6)

 

Fremme ved oppstigningspunktet

På toppen, sjekk utsikten

 

Her vinkes det til den deilige utsikten

 

Fjell i det fjerne

 

Bergformasjoner og isdekket pøl

 

eldre spor i snøen

 

Åsen langt der nede

Nydelig utsikt i alle retninger

Mannen min nyter utsikten

 

Flott på toppen

 

Lørdagsmiddag

 

I solveggen i dag

#foto  #photo #bilde  #picture  #fotografi #photography  #Norge #Norway  #natur  #nature  #tur  #friluftsliv  #topptur #sol  #nydelig  #hytte  #snø  #teater  #middag #trivsel  

 

  

09.03.15. Bloggerne, jeg er med i det gode selskap / manipulasjon ved mine “morsomme” arbeidskollegaer ;)

Ja, så har jeg blitt med i det “gode lag” 🙂 Visstnok en såkalt “rosablogger”, he-he ! Ja, en kan alltids le, men det står respekt av å være så flink at en faller i den kategorien. Jeg kommer nok aldri dit hen, men driver med blogging som hobby, og er vel ikke bare rosa, men mer alle farger i regnbuen, vil jeg tro.

En skal ta flotte bilder, utlevere seg selv, skrive om de emner som folk er opptatt av, drive dette så langt at en tjener penger på det, og tenk det, ha godt over 30 000 lesere. Det er det ikke alle som greier, en bør være smart i tillegg. Egentlig er jo det å blogge et yrke, som i noen tilfeller, hos de beste bloggere gir gode inntekter. Sikkert er det at det er meget tidkrevende om en skal være god og tjene noe på dette. Det er mange som bare kan drømme om å få de månedlige inntektene de beste bloggerne kan vise til. Skal en komme opp i gode seertall og få mange lesere, bør en være i en målgruppe som de fleste blogglesere kan identifisere seg med. En bør være flink til å ordlegge seg, ta opp tema som opptar målgruppen av lesere, kunne blottlegge eget liv på godt og vondt, bruke all tid foruten når en sover på blogging. Dette innebærer å planlegge nøye ting, og det innebærer å oppdatere seg i nyhets- og motebildet, velge emne, ta fotoer (de beste har nok råd til egne fotografer), velge ut klær / sminke / hår, steder for fotografering, evt. vise prosesser / oppskrifter ved mat- og bakeblogger, velge treningstips / kosthold ved trenings – og slankeblogger og sist men ikke minst svare på de uttallige kommentarer som kommer hele tiden.

Det er ofte temaer som slankemetoder / kosthold, trening, moter, vakre hjem, / hager, bake – og matlaging, driver med håndarbeid av noe slag, kreative løsninger og fotografering som gir de beste lesertall. Men vel så mange lesere får en om en blottlegger seg på godt og vondt. Kanskje har en et handikappet barn, en kreftdiagnose selv eller i omgangskretsen eller andre alvorlige sykdommer, eller operasjoner en skal igjennom, igangsatt slankekur og evt, snart skal føde barn, har kjæledyr eller annet. Lesere kommer så fremt de kan identifisere seg med et tema, at det virker interessant. Mens andre bloggere vinner lesere på å ha sterke meninger om alt eller ingenting av det som “rører” seg i verden, som evt. lesere kan oppleve som spennende og gjenkjennende, som de får lyst til å lese. Ja, kategoriene er mange, det er sikkert.

Jeg har ingen mål om å gjøre det til noe innen blogging. Men liker å ha det som hobby, men aldri på heltid. Slik det er nå med jobb og fritidsinteresser er det umulig å bruke mye tid på dette. Jeg får jo nesten ikke tid til å kommentere andres blogginnlegg. Her en dag sjekket jeg mine følgere og fant da ut at de fleste “såkalte bloggvenner” har sluttet å blogge og knapt er inne på sidene her. Så er det noen som har lyst til å legge meg til som “venn”, er det fritt fram. Får jeg en kommentar svarer jeg alltid, og så får vedkommende som oftest en kommentar tilbake om det er noe som fenger. Det er nå i alle fall greit å vite at jeg holder ut med denne “småbloggingen”, det er det ikke mange som gjør etter mange måneder. Jeg liker jo å skrive, fotografere og evt. gi tips om forskjellige ting. Om noen dager har jeg blogget i 1 år nå. Det har altså mine arbeidskollegaer fått med seg, tydeligvis. Da jeg var i festlig lag med dem, hang dette bildet oppe på veggen, se nedenfor, he-he ! Såååå gode kollegaer jeg har  😉

 

Jeg er tydelig med i det gode lag, he-he !  

 

#blogg  #blogger  #innlegg  #rosablogger  #skrive  #outfit  #fashion  #lesere  #artig  #latter