hits

25.09.17. Klesskapet fullt, men ingen ting å ha på meg

Noen dager starter helt forferdelig og kan ende godt. Jo, faktisk. På lørdag hadde vi her i huset planlagt en tur ut i naturen. Kanskje en tur til en av de toppene i nærområdet hadde vært noe? Så var det inn i klesskapet. Jo, først må en ha noe under som puster, slik at en ikke blir for svett og klam. På med en god ull-undertrøye. Men hva ser jeg? Jo, et par tre små hull midt over brystet på den ene trøya. Jeg tar den neste, og neiiiiii, en revne ved skulderen, og det er jo den jeg satte fast i en kjepp så den fikk en diger revne også i siden. Nei, begge de to må jeg forkaste. Så var det bukse. Jeg har gått litt opp og ned i vekt i det siste. Nå er jeg mer på stadiet opp igjen, he-he. Hadde ikke lyst til å tre på meg de "slimme" som følger føttene som en kompresjonsstrømpe, fra hofter til fot. Fant fram en Craftbukse. Nei, alt for varm, dessuten ser den stor ut. Så var det fram med "Bjørn - Dælie - buksa". Den er nokså behagelig, men Bjørn Dælie går jo på ski, og det er jo ikke snø ute en gang. Er det en skibukse? Da passer ikke det nå i det været vi har. Den eldre modellen av Bergansbuksen min er også for varm på en god dag som på lørdagen. Solen skinte i frisk god høstluft. Så er det goretex tur- og joggeskoene som alltid har vært for små, de fristet heller ikke å ikle seg. Det er spesielt vondt å gå i nedoverbakker med for små sko. Dessuten begynte de nå og bli nokså slitte. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan det går å være så dum og kjøpe skoene for små? Uæææhhh! Begynte å miste lysten på fjelltur, og var desperat.

Nei, tenkte jeg. Ikke om klær skal stoppe meg fra å dra på fjellet. Så da ble kjøpesenteret og sportsbutikken mitt turopplegg for lørdagen. Så fikk jeg heller legge ut på tur dagen etter i stedet, når klær var i boks. Bestandig likt og følge med på trender / moter, og alltid villet kle meg pent. Å komme drassende i hva som helst, er ikke for meg. Da vil jeg heller sitte hjemme. Det er ikke rent lite folk som er ute i de turstier og terreng vi har rundt oss her. Så alene blir en aldri. En blir definitivt sett. Som sagt så gjort. Kjøpesenteret Magneten i hjembygda er stort, fikk jaggu gått meg svett og varm der i stedet. Ikke mindre svett av små prøverom, av- og påkledning. Fikk da i det minste dagens trim, he-he. Heldigvis var det salg på G-sport. Men egentlig er jeg litt uviss på om jeg kapret noe på salg. Tror jeg fant det jeg lette etter mer på ordinære priser. Ikke skoene da, de var noe nedsatt på pris. Ble meget godt fornøyd. Jeg endte opp med noe supre lette og fine goretex tur- og joggesko, i merket Asics. Videre så ble det en stilig Kari Traa - trøye for å ha under, på meg. Så til slutt rundet jeg av handelen med en fin grå turbukse fra Bergan. Det ble ei trivelig stund til slutt fordi det ble cafèbesøk med en god venninne til slutt. Vi satt utendørs på cafèen i det fine været. Solen skinte over en svært vellykket dag. På søndagen ble det tur. Mer om den turen kommer i neste blogginnlegg. Mine utgifter til klær, kan forsvares med at jeg snart har bursdag og ønsker meg penger til gave, he-he.

 

 

Fra gårsdagens tur til Igltjørna. Det står ikke på utstyret. I går kunne en gjerne ha gått i shorts og T-skjorte pga. varmen. Helt herlig høstvær. Men det visste jeg ikke på forhånd

 

Fangsten fra G-sport. Snart bursdag også, så står for den

 

 

Fornuftig investering

 

#klær #clothes #turklær #sportsklar #friluftsliv #outdoor #mountains #fjell #fjelltur #tur #turbukse #goretex #sko #ulltrøye #Bergans #KariTraa #shopping    

16 kommentarer

annebe

25.09.2017 kl.17:33

Er ikke bare bare nei.. hehe.. Veldig fine ting du kjøpte ..og bildet av deg i naturen var veldig fint :) Jeg er ikke så nøye på skogtur ( ikke ellers heller..hehe..), men det må være behagelig og ikke klø..det er "grusomt".. Kjøpte ei turbukse fra Lundhags i år.. den kosta litt, men er veldig fornøyd med den :)) Ha en fin kveld :)))

toveview

25.09.2017 kl.17:39

annebe: Nei, he-he ;) Ja, de må være behagelige og ikke klø, gnage og gjøre livet surt. På toppturer her i Levanger går en nærmest i kø, så man treffer alltid mange. Det er jo positivt at så mange tar seg ut. Jeg prøvde Lundhags også, da den virket fin på alle måter, men utrolig små i størrelsen og en størrelse større hadde de ikke i den modellen. Ha en fin kveld selv!

Mimremor

25.09.2017 kl.17:59

Gratulerer med nytt antrekk! Nå kan du gå på tur når som helst! Klem fra meg

toveview

25.09.2017 kl.18:05

mimremor: Ja, nå skulle det ikke være noe problem nei. Up to date, nå. Klem tilbake <3

hverdagslivetivollen

25.09.2017 kl.18:11

gøy med noe nytt :)

toveview

25.09.2017 kl.18:19

hverdagslivetivollen: Ja, virkelig! Shopping er jo flotte turer det også, i alle fall glad etterpå, he-he ;)

frodith

25.09.2017 kl.19:37

Mer moro å gå på tur, når man har riktig tøy. Som man vil ha selv :-) Det gjelder treningstøy også :-)

toveview

25.09.2017 kl.19:49

frodith: Ja, så klart! Synes nesten at jeg fikk bedre kondis av det, he-he ;)

fruensvilje.blogg .no

25.09.2017 kl.20:12

veldig fornuftig innvestering,jeg er enige i att en må føle seg komfortabel når en går i fjellet :)) veldig fine turklede du kjøpte deg

toveview

25.09.2017 kl.23:38

fruensvilje: Tusen takk! Ja, helt enig. En må jo ha utstyret i orden. Da blir turene en lek, he-he! Er fornøyd selv også ja.

Margrethe

25.09.2017 kl.21:22

Hehe - shopping etter mitt hjerte, det der... flotte plagg, og flotte sko! Fint bilde fra turen også! Klemmer <3

toveview

25.09.2017 kl.23:45

Margrethe: Ja, og vi damer blir så glade av shopping også. Tror nok det var en fornuftig investering. det kommer flere bilder fra turen. Den ble fin, men ikke helt som forventet.

dvergpinschere i mitt hjerte

25.09.2017 kl.22:17

Så flotte klær! og ja..turtøy er et must..her i huset har vi snart bare turtøy..og jeg går nesten bare i det...Kjøpesenter ER treningstur det...Håper du og dette tøyet for mange flotte turer!! ha en god kveld!

toveview

25.09.2017 kl.23:51

dvergpinschere i mitt hjerte: Takker så mye! Turklær duger til mye de. Det er jo energigivende å gå på tur. Ja, enig et kjøpesenter er på høyden med et maratonløp.....tror jeg, he-he! det blir nok flere turer ja. Ha ei god natt!

Siv Svanem

26.09.2017 kl.08:22

Flotte klær. Nå er dte bare å gå tur.

toveview

26.09.2017 kl.16:51

Siv Svanem: Tusen takk, hyggelig! Nei, nå er det ingen sak, he-he.

Skriv en ny kommentar

toveview

toveview

53, Levanger

LIVSNYTER - Sykepleier ved innvandrertjenesten. Trønderjente. Gift, to voksne sønner. Glad i familie og venner. Kreativ sjel med mange interesser. Fotografering er en av de og jeg fotograferer gjerne med mitt NIKON D5300. Ellers liker jeg; skriving / teater / musikk / sang / kor / tegning / maling / moter / design / interiør / hjem / hage / bøker / reiser / matlaging / baking / media / politikk / saker i tiden. Først tenkte jeg at dette skulle være en ren blogg for fotografier. Men det er jeg alt for allsidig til å kunne ha alene. Derfor blir dette en "alt-mulig-blogg", men med hovedvekt på kreativitet, design og kunst i alle former. Se kategorier! Ikke en fitnessblogg, det er sikkert. Mer en fitless vil jeg karakterisere den som. Engasjement vedrørende ting som opptar meg vil speiles her. Her er meg, rett og slett. Legg meg gjerne til som bloggvenn og du vil se mer av meg :)

Kategorier

Arkiv