hits

17.06.17. Frodige Trøndelag

Nå har virkelig blomstringa tatt seg opp her i hagen. Rhododendron er meget vakkert. Det samme er syrintreet. Skal vedde på at alt har blomstret i fra seg sørpå i landet vårt. Det er jo store forskjeller. Vi har hatt noen varme dager i det siste, med solglimt her i Trøndelag. Innimellom litt regn. Liker ikke regnet så godt da, men jeg ser det har sin misjon. Aldri vært frodigere her, det jeg kan minnes.

 

Vakkert!

 


Her fra inngangspartiet oppe

 


Syrinblomstring. Min er helt spesiell

 


Et stort tre har det blitt

 


Liker så godt det rustikke slitte preget på denne ampelen og krukka inni

 


Syrinen er et vakkert tre, kan en slå fast

 


Rhododendron i blomstring

 


En retro blomsterpotte som ble med meg hjem fra Innherred Renovasjons Bruktbobutikk. Gjenbruk. Måtte sette ny opphengstråd i den, ellers fin uten skår av noe slag. En liten skatt dette. Jeg liker denne meget godt!!!#hjem #home #hage #garden #blomstring #flowering #blomster #flower #rhododendron #syrin #frodig #vakkert #beautyful #gjenbruk #reuse


 

6 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

17.06.2017 kl.13:51

Oijjj...den syrinen din var vakker!! ja det var alle de andre også..men den typen har jeg aldri sett før!! Nyydelige bilder!! Ha en flott ny dag!

toveview

18.06.2017 kl.11:03

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk, ja den er spesiell. Meget glad i syrinen.

margarites

17.06.2017 kl.17:36

Så flotte bilder! Og den syrinen med to farger på blomsten var helt utrolig. Sånn har jeg ikke sett før. Rhododendron er vakker, og den lilla som blomstrer hos deg nå er i ferd med å avslutte sin blomstring her. Det er flott ute nå med alle de fargerike blomstene :-) - tross alt regnet vi har.

toveview

18.06.2017 kl.11:09

margarites: Takker! Ja, helt spesiell. Jeg kjenner heller ingen andre som har maken. Det er vel avblomstret hos dere når det begynner her. Direkte vakkert! Vi har hatt regn vi også, men mye fint og varmt vær innimellom.

Margrethe

17.06.2017 kl.18:56

Frodig og vakkert! Koselige bilder <3

toveview

18.06.2017 kl.11:13

Margrethe: Takk! Ja, fineste tiden dette. Vi får nyte det, mens det er slik!

Skriv en ny kommentar

toveview

toveview

53, Levanger

LIVSNYTER - Sykepleier ved innvandrertjenesten. Trønderjente. Gift, to voksne sønner. Glad i familie og venner. Kreativ sjel med mange interesser. Fotografering er en av de og jeg fotograferer gjerne med mitt NIKON D5300. Ellers liker jeg; skriving / teater / musikk / sang / kor / tegning / maling / moter / design / interiør / hjem / hage / bøker / reiser / matlaging / baking / media / politikk / saker i tiden. Først tenkte jeg at dette skulle være en ren blogg for fotografier. Men det er jeg alt for allsidig til å kunne ha alene. Derfor blir dette en "alt-mulig-blogg", men med hovedvekt på kreativitet, design og kunst i alle former. Se kategorier! Ikke en fitnessblogg, det er sikkert. Mer en fitless vil jeg karakterisere den som. Engasjement vedrørende ting som opptar meg vil speiles her. Her er meg, rett og slett. Legg meg gjerne til som bloggvenn og du vil se mer av meg :)

Kategorier

Arkiv