17.09.17. Fra helga`s tour de Mulelia og asfaltfesten

I helga har det vært stor festivitas pga. den nylagte asfalten på veien inn til Roaldmarka. Den var nylagt nå på onsdag i uken som gikk. Det skal ikke mye til før vi som holder til i dette byggefeltet øyner sjansen for en liten markering og fest. Liten og liten, he-he! Når det da endelig ble lagt asfalt på den humpete “kjerreveien” vår, måtte det jo feires. Ære være vår Velforening med Lise i spissen, de er oppfinnsomme, og lager mange herlige stunder i byggefeltet for både små og store.

Vi stablet på føttene Roaldmarka blandakorps for anledningen. Forøvrig bestående av en mann i nabolaget på baryton, nærmeste nabokaren til huset vårt på skarptromme, nærmeste nabokjerring på tamburin og meg selv på trompet. Vi hadde nette drilljenter i rosa strutteskjørt. He-he, jo det var to nabokarer. Jeg tror nok ungene syntes det var stas med ett korps i tyllskjørt. Klokken 15.00 marsjerte fanebærerne med det resterende korpset nedover mot veien med den nylagte asfalten. Skarptromma spilte opp og Gamle jegermarsj strømmet ut i den “høytidige” seansen.

Mange hadde da samlet seg for arrangementet; Tour de Mulelia 2017, som snart skulle gå av stabelen. Det første slike i Roaldmarka`s historie. Mange små sykler med hver sin hjelmbærende lille jente eller gutt på, stod oppstilt for start.  De virket superspente og så framover asfaltveien, som for anledningen var pyntet med ballonger på hver side hele den løypa touren gikk. Først var det klasse førsskolebarn som syklet, så grunnskole og så var det også tre tenåringer som stilte til start. Alle som var med ble behørig premiert etterpå. Det vanket medaljer (med sjokolade inni), ballonger, vannflasker (sponset av Levanger kommune), reflekser (sponset av den danske bank) og bøff (sponset av et et regnskapsfirma) m.m.

Etter sykkelløpet marsjerte hele prosesjonen oppover til friarealet / lekeplassen til toner fra Gamle jegermarsj. Greit å holde seg til den vi nesten greide å spille riktig, he-he. Så kom pizzabilen med 20 stk. store pizzaer. Så ble det matstund i den store gapahuken bygd på dugnad her i Roaldmarka. Etterfulgt av hjemmebakte kaker og kaffe. For ikke å glemme bålpannekos etter at de minste beboerne var lagt med godt drikke til ut i de små timer, for de som holdt ut lengst. En meget vellykket lørdagsstund. Så flott med ny asfalt!!!   

  

 

Jeg måtte fram med trompeten som har ligget nede i kjelleren. Forøvrig kjøpt på slutten av 70-tallet da jeg var med i korps og hadde stor interesse av det. Til tross for alderen er det god lyd i den. Sjekk så fint skjørt, he-he 🙂

 

Fanen, lenge leve kreative sjeler

 

Ivrige syklister med nummer på ryggen. Ja, sparkesykkel også tillatt

 

Ingen ting å si på farkostene. Viktig og matche med antrekk og farger osv. 

 

Proft opplegg

 

Motto: Kan du gå, kan du sykle

 

Ny asfalt satte fart på syklistene

 

Stort oppmøte

 

Premiebordet med ting og tang

 

Prosesjonen på vei til toner fra Gamle jegermarsj

 

#sykkelritt #sykkel #bicycle #korps #musikkorps #fest #party #asfalt #vei #road

 

8 kommentarer
  1. Etdiktomdagen: Ja, ære være kreativiteten. En artig dag for både små og store. Det er viktig det og komme sammen til tider. De som har små barn kommer nok mer sammen enn oss som er eldre i boligfeltet. Det er nok naturlig, med lek på lekeplassen. På sommers tid er det bedre enn på vinters tid, fordi da er en mer utendørs. Men slik er det nok i de fleste boligfelt vil jeg tro.

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, utrolig kjekt med denne dagen. Vi bruker da å ha noen treff innimellom, spesielt på vår (dugnad på friarealer / lekeplass) før 17. mai og så har vi årlig St.Hansfeiring med fotballkamp mellom store og små + hesteskokasting utpå kvelden for de voksne. Ellers er det litt dugnader innimellom. Så har det vært bygdecup i fotball, og da har alltid Roaldmarka hatt egne duskedamer som heiagjeng. Artig!

  3. natheless: Så viktig å gjøre noe sammen. Ungene setter stor pris på det, ikke minst…..og også de store. Det er bare vel 15 hus i selve boligfeltet, men eget korps har vi, he-he 😉 Sykkelløpet og sjokolademedaljene var noe ungene likte svært godt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg