26.01.16. Et eventyr er over, teater er artig !

Da var et eventyr over, “Vinsjan på kaia”pakkes nå bort fra aulaen i Verdal. Musikkteaterstykket til Verdal teaterlag som er spilt for over 18000 publikummere på Verdal er nå over.  Det er spilt over to år med premierer i jula, 28.des. og med forestillinger langt ut i februar i fjor og langt ut i januar i år. Det har vært en eneste stor glede å få vært med på noe så stort. Jeg har “elsket” hvert sekund på scena, og hatt det helt toppers sammen med alle, både bak og på scena. Spesielt kjekt har det vært å være sammen med “the single ladies” i førtiåra, som dere kan se på bildet. Vi har spilt en gjeng single damer som har vært på pub og feiret skilsmissen til “Rakel” , en av damene. Med intet mindre en Don Perignon charme d`irene shampis fra 1979 i glassene har det riktig vært en glede å være på pub med damene. Både det å sjekke mannfolk (gjerne av det yngre slaget), den fine musikken og sprudlene drikke har gjort hver kveld til en festaften, he-he! Men nå er festen over. Jeg kommer aldri til å glemme tiden !!!

 

Her er vi som spilte “the single ladies”, he-he 🙂

Vi skal fortsette med små treff framover

 

 

Teaterkake

 

The single lady, Synnøve

 

På scena

#teater #theater #musikkteater #scene #sang #singing #musikk #music #DDE #Vinsjanpåkaia #Verdalteaterlag #Verdal #liv #pub #artig #trivelig

  

8 kommentarer
  1. birdbay: Tusen takk! Ja, makan til “single” damer, he-he 🙂 Et riktig så vakkert eventyr! Vemodig at det er over. Men, men, nå blir det bedre tid framover til andre ting. Så blir det sikkert mer blogging også.

   Ha en flott kveld selv !!!

  2. Siv Svanem: Ja, er blitt glad i de jentene 🙂 For min del som er med i teaterkoret Prima Vare på Verdal, blir neste prosjekt å synge ved Trøndelag Teater i Trondheim på to forestillinger 12. feb. + 19. feb.) i teaterstykket Dopler, som har premiere nå på fredag.

   Jeg begynner jo å dra på årene, men håper det byr seg en anledning til noe mer innen teater. Jeg kunne ha tenkt meg å være med i en komedie.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg