“HJEMMELAGET” PIZZA, NAM !
(Jeg setter “hjemmelaget” med anførsler, da jeg er meget glad i Toros pizzafyllblanding med tomat og løk som basis for fyll)
På fredags kvelden hadde vi “hjemmelaget” pizza her i huset og da ble det litt fotografering, samt oppmålig av ingredienser for å lage en oppskrift her på bloggen.
INGREDIENSER :
(mangler ost på bildet, men er selvsagt siste ingrediens i pizza):
Deig:
1 l. mel Alle ingredienser blandes og knas (jeg bruker fingrene)
3 dl. varmt vann Deigen trykkes ned i smurt langpanne (jeg smør formen med melange)
1 dl. matolje
1/4 ts. salt
1 pk. tørrgjær
Deigen ferdig i formen
Langpannen dekkes med klede og så får deigen heve i ca. 30 – 45 minutter
Fyll:
2 pk. Toro pizzafyll med tomat og løk
(men tomat kan også brukes eller tomatpurre)
Videre tar jeg
800 g. karbonadedeig
2 stk. løk
2 stk. paprika
1 liten boks mais
Karbonadedeigen brunes i stekepanne med olje / smør
Løken kuttes og brunes i stekepanne med smør / olje
Jeg steker til slutt alle ingredienser i fyllet litt
Alle ingredienser blandes og kokes sammen med pizzafyllpakkene / med tomater
Fyllet has utover deigen. Jeg bruker å strimle litt vanlig Idun ketshup over deigen først
Den beste pizzaen har godt med fyll
Godt med ost og pizzakrydder som topping
Stekes så i stekeovnen på 250 ¤C på midterste rille i ca. 20 – 30 minutter / til toppen er passe gyllen
SUPERGOD ! Bon apetit !
#pizza #mat #oppskrift #langform #hjemmelaget #deig #fyll #pizzakrydder #ost #godt #fredagspizza
det så godt ut, spiste pizza selv i dag også
Iselin Renée: Takk! Ja, pizza er godt, spesielt hjemmelaget
Ha en fin uke !