09.05.14. Helg ” I like it ! ” / mote – nye sommerklær (flere foto)

Helg, yeeeehhhhh ! Sååååå godt det var med helg nå da, like godt som med alle de 18 andre helgene som har vært hittil i år + alle andre år (og de gidder jeg ikke en gang å regne på hvor mange det finnes av, he-he !). Jeg ender alltid opp med å dra sist av kontorpersonalet fra jobb, det innbefatter rydde opp og ta ut søppel + stenge vinduer + stenge dør. OK, så er jeg da desidert sist inn på jobb også på morgenene. Fleksitid og “mega-B-menneske” er dårlig kombinasjon, kjenner jeg, for da blir en sist da, he-he ! Det ble litt mathandling etter jobb, men jeg har ikke orket å påbegynne noe annet “klokt” etterpå, som å gjøre helgerengjøring f.eks. Jeg tror energien til det er bedre i morgen, men hvis været blir bra, så blir helgevasken utsatt til søndagen. Det går det også. “I morgon, i morgon, men ikkje i dag, for i dag………..tra-la-la osv.” Ellers har jeg det bra 🙂 I kveld vil jeg servere stekt fjellørret, ja, faktisk 🙂 Jeg gleder meg til å steke løk og lage en nydelig “pannesaus a la Tove” til, med nykokte poteter + en salat…….og ikke minst gleder jeg meg til å smake på det. Det blir når mannen kommer hjem fra jobb i 20.20-tiden. Vi har ikke fisket fisken selv, men fikk fjellørret fra en arbeidskollega av mannen min. Det digger jeg, takk ! 

Nå nylig mottok jeg pakke i posten fra Cellbes, moteklær på nett. Så nå er noen fine sommerklær + ett par sko allerede anskaffet, og alt passet. Ingen klær var for store eller for små, heller ikke sandaler. Men tror dere ikke at jeg hadde fått til å trykke to ganger for et plagg da, så nå har jeg to “jakkeboleraer” / “cardiganer” med kort arm i offwhite, blææææhhhh!  Her er det jeg bestilte: 

 

En topp + sandaler (håper på godvær i Trøndelag og det skal vel godt gjøres å ikke få godvær i Tyrkia senere i sommer) :

 


 

Dette blir vel min nye strandkjole (den er dyrisk fin altså):

 


 

En rosa piratbukse med glidelås nederst og en hvit blondetunika blir vel fint :

 


 

Tights, den vil jeg ha en helsort tunika til som jeg enda ikke har funnet :

 


 

Denne “cardiganen” med kort arm ble det altså to av (noen som vil kjøpe den?)

 


 

Enda en lett og ledig topp, kortere frem enn bak :

 

#mote  #klær  #sommerklær  #topp  #bukse  #piratbukse  #thights  #cardigan  #tunika  #kjole  #stilig  #nytt  

6 kommentarer

Siste innlegg