12.10.17. Den dagen i dag med stor D

Ja, det er virkelig den dagen i dag. En dag med ingenting på timeplanen foruten å lage og pakke mat inn i kroppen, he-he :) Ett alternativ uten finnes ikke, selv om det sies at noen kan leve på luft og kjærlighet. For det første, jeg har tatt to dager fri på slutten av uka. Det sies å være høstferie i Trøndelag denne uka. Er du ikke lærer eller et barn, så gjelder det ikke altså.

En må ta fri enten ut fra feriedager, gjennom avspasering eller sårt oppsparte minutter på fleks. Et system for kommunalt ansatte med vanlig dagarbeidstid. Da stempler en inn når en kommer og når en går. Du kan komme tidligst kl. 07.00 eller gå seinest kl. 17.00. Når arbeidstiden er fra 08.00 - 15.30, så kan du tjene opp minutter, om du er på jobb utover dette. Her i vår var jeg uten bil over en lengre periode pga. reparasjoner på et verksted. Så da ble jeg med når min mann dro på arbeid. Da møtte jeg opp klokka 06.30 på jobben, men fikk først rullende minutter fra 07.00. Brukte første halvtimen på jobben til tråling av nyheter på PC`n og koke kaffe til mine kollegaer kom etterhvert. I og med samkjøring med min mann over en tid, har jeg masse minutter i fleksbanken, og de tar jeg av nå. Så deilig med to dager fri, og så har en helga i forlengelsen. 

Denne uka har det vært kor- og teaterøvinger til "Festen"(Klassefesten)  x 2, mandag og onsdag. Gå inn på linken å se klassebildet vårt fra 1985 https://kultar.no/. Her kan billetter til årets "julebord" kjøpes. Tidligere i uka har jeg ikke vært helt i slag, så det var godt med fri nå. Jeg er bedre nå. Det hjelper å koble av og lade batterier. 

Jeg fikk faktisk kaffe på senga i dag av min mann, som også har tatt to dager fri nå. Vet virkelig ikke sist det skjedde. Det var kjempestas. Ellers, ingen planer lagt. Men har tenkt på om et kinobesøk i løpet av de nærmeste dagene hadde vært noe, har lyst til å se både "Hva vil folk si" og "Snømannen". Videre er å spise ute på timeplanen. Også fablet om en tur til Åre i Sverige, rett over grensa fra oss. Eller en Trondheimstur. Et siste alternativ er å ta livet mest mulig med ro. Vi tar ting på sparket i alle fall. Herlig! Så dette er den dagen med stor D  ;)   

 

 

Eneste "fototuren" i dag, skjedde i nærområdet, he-he ;)

 

De rosene jeg fikk fra min mann på lørdag, var virkelig vakre. De står seg godt, bildet er tatt akkurat nå før jeg gikk på bloggen

 

Koselig i inneværet som har vært i dag. Grått og kaldt høstvær ute

 

 

Werther`s original en favoritt, påspandert av sønnen i huset

 

Har du tatt høstferie i år? 

 

#høst #autumn #høstferie #holiday #avslapning #relaxation #trivsel #wellbeing #hjem #home #bolig #interiør #interior 

9 kommentarer

HeidiElise

12.10.2017 kl.21:04

Hørtes ut som et godt valg i dag å kose seg innendørs. Det har jeg gjort også. ;)

Flotte roser! :)

toveview

12.10.2017 kl.21:23

HeidiElise: Ja, det er så godt noen ganger å ta "timeout", bare sitte å nyte stunden, og ikke gjøre noe. Absolutt ingen ting. Ja, rosene er helt over en fatteevne. Vi blir sittende å kommentere de rosene selv også. Vi trenger slike dager med stor D!

Ha en fin torsdagskveld videre!

Margrethe

12.10.2017 kl.21:06

Ingen høstferie på meg heller - heller ingen ekstra fridag i form av ferie eller avspasering.... jaja, får håpe en får tatt noen dager etterhvert! Klemmer <3

toveview

12.10.2017 kl.21:31

Margrethe: Nei, slik bruker det da å være her også til vanlig. Men tok fridagene fordi jeg trengte de akkurat nå. Jeg har enda fire feriedager igjen også + endel timer, så det blir mer fri før året er omme. må i alle fall passe på slik at du ikke går glipp av de, he-he ;)
Ha en fin torsdagskveld videre!

natheless

12.10.2017 kl.21:38

Så herlig for deg med litt fri, kaffe på senga og roser. Håper kroppen kommer seg stort med noen dager fri. Jepp, i år hadde jeg høstferie. Først en halv uke med barnebarna på besøk og etterpå dro vi til Sveige og koste oss. Denne gangen var det til Åmål. Vi hadde supert vær og det var så godt å slappe helt av. Kos deg masse på din ferie og nyt høsten! :)

toveview

12.10.2017 kl.21:47

natheless: Så trivelig med høstferie og tur til nabolandet da. Høres også koselig ut med det barnebarnbesøket. Jeg har enda ikke opplevd å bli besteforelder, men det blir nok. Alt blir jo bra om solen skinner. Ha en trivelig torsdagskveld videre!!!

frodith

12.10.2017 kl.21:55

Jeg tok tre ferie - dager og var i Bergen. Har litt å avspasere jeg også. Noen timer her og der..

toveview

12.10.2017 kl.22:24

frodith: Ja, leste om turen din på bloggen. Herlig med helt fri! Alle monner drar! Ha en fin ukeslutt!

Elevele

12.10.2017 kl.23:39

Så deilig med litt langhelg. Jeg har ikke jobbet på over tre uker- formen suger, så jeg er mest sengeliggende for tiden. Eller sofaliggende da. Da er jeg nærmere til å kunne åpne døren slik at Petter i alle fall får gått ut på do..

Og de rosene var nydelige! :D

toveview

13.10.2017 kl.00:09

Elevele: Huff da! Ikke greit det. Får håpe at du snarlig opplever bedring. Ja, Petter må jo få doturen sin. Har du noen i nærheten som kan hjelpe deg og få luftet hunden også, på turer? Ja, de rosene ble jeg svært glad for. De holder seg fantastisk godt. God-bedrings-klem fra meg <3

Skriv en ny kommentar

toveview

toveview

53, Levanger

LIVSNYTER - Sykepleier ved innvandrertjenesten i Levanger, Nord - Trøndelag. Gift, to voksne sønner. Glad i familie og venner. Kreativ sjel med mange interesser: Fotografering er en av de, så her vil det komme flere bilder. Jeg fotograferer gjerne med mitt NIKON D5300. Ellers liker jeg; skriving / teater / musikk / sang - kor / tegning - maling / moter - design / interiør - hjem - hage / bøker / reiser / matlaging - baking / media / politikk / saker i tiden. Først tenkte jeg at dette skulle være en ren blogg for fotografier. Men det er jeg alt for allsidig til å kunne ha alene. Derfor blir dette en "alt-mulig-blogg", men med hovedvekt på kreativitet, design og kunst i alle former. Ikke en fitnessblogg, det er sikkert. Mer en fitless vil jeg karakterisere den som. Engasjement vedrørende ting som opptar meg vil speiles. Her er meg, rett og slett :) Legg meg til som bloggvenn og du vil se mer av meg :)

Kategorier

Arkiv

hits