hits

07.08.17. Oppussing av ytterdører med ny farge

Våre ytterdører her i huset har i lengre tid framstått som falmende med flere merker på seg. En har også manøvrert rullestol inn og ut herfra. Det setter sine spor opp gjennom årene. Så nå var tiden kommet for oppussing. Å kjøpe nye dører er å kaste penger ut av vinduet, synes jeg. Så er jeg for idèer om gjenbruk, og liker ikke å kaste fullt brukbare ting. Så har jeg en handyman her i huset som føler at han må ha noe å gjøre i ferien. Det kan utnyttes. Jeg tenkte nøye igjennom hvilken farge jeg ønsket og var på butikken å så på prøver av ulike. Med en gang falt jeg for en varm grønnfarge. Jeg er mer en pastelldame enn klar for grelle sterke farger. Så det ble en dempet, lys grønnfarge. Jeg er meget fornøyd med fargen og synes sluttresultatet ble meget bra.

 

Her er det grønne vidunderet

 

 

Koster på meg enda er "resultatbildet" fra øvre side av huset 

 

En del pussearbeid først

 

 

Blått støv overalt. Her skal skrues det ned, for å komme til

 

 

Blått støv så langt du ser......tra-la-la! Jeg spylte huset etterpå med vannslangen

 

Bare et lett drag med pussing, så malingen sitter bedre. Så en salmiakkvask, tørking og så er en klar for maling

 

Slik ser det ut mens de tørker. Kunne ikke blogge om dette før, da det er først nå i dag vi har hatt igjen ytterdører og låst dørene. Det kunne jo ha kommet tyver, he-he :) Dørene måtte jo tørke først før vi hadde de igjen. Men vi har låst døren innenfor da, mens ytterdørene tørket, selv om noe ting og tang i gangene stod der ute ulåst. Vi har hatt ytterdørene oppe og nede på huset stående åpne siden 1. august. I dag er de låste

 

Slik har det sett ut over flere dager nå

 

Vindusspeil kunne skrus av og det letter arbeidet

 

Dørklinker og lås måtte av

 

Grønt er skjønt

 

Velkommen! 

 

#interiør #interior #oppussing #dør #door #ytterdør #gjenbruk #reuse #hjem #home #hus #house #male #paint #farge #colour #grønn #green

 

 

10 kommentarer

Margrethe

07.08.2017 kl.21:51

En helt lekker farge - den blei helt perfekt! Flott blei det! :-)

toveview

07.08.2017 kl.21:53

Margrethe: Tusen takk! Ja, liker den meget godt. det ble som et nytt hus! Nå kikker jeg snarlig innom din blogg, for å se hva du har holdt på med.

dvergpinschere i mitt hjerte

07.08.2017 kl.22:13

Så mye varmere og finere det var med grønt!! Jeg elsker jo grønt..så den fargen var mega fin!!Deilig å ha handymenner...:-)

toveview

07.08.2017 kl.22:16

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det ble en god forandring! Vi kan vær glade vi t, som har så flinke "handymaner" :)

08.08.2017 kl.08:26

Ja, den grønnfargen liker jeg også. Så pen døra ble. Fint å pusse opp det man har. Vi har teakdør og den må oljes innimellom. Du verden hvor fin den er bare den blir tatt vare på år etter år. Nyt din grønne innbydende dør og ha en finfin dag! :)

toveview

08.08.2017 kl.13:55

Anonym: Ja, grønnfargen er behagelig for øyet, takk! Ja, hvorfor kjøpe nytt? Den døren med firkantet speil på er en gammel teakdør. Vi har pusset opp den for andre gang nå. Først ble den blå og så grønn. Jeg nyter det allerede, takk!

PS! Ser ikke hvem du er. Du må nok skrive inn navnet ditt på hvert innlegg du svarer på. Det er flere som har det slik nå. Noe med nettleser antageligvis.

Marianne

08.08.2017 kl.13:25

Så fint det ble med den grønne døra, virkelig flott farge. Det er fint at man kan pusse opp det man har:-)

toveview

08.08.2017 kl.13:59

Marianne: Grønnfargen ble herlig, takk! Den skifter til og med farge etter lyset. når sola står på den, så blir den meget grønn, men ellers blassere i fargen. Du ser det ut fra bildene her også.

Lilli

08.08.2017 kl.15:07

Så fint :D

toveview

08.08.2017 kl.15:14

Lilli: Tusen takk! Ja, ble fornøyd :)

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

toveview

toveview

53, Levanger

LIVSNYTER - Sykepleier ved innvandrertjenesten. Trønderjente. Gift, to voksne sønner. Glad i familie og venner. Kreativ sjel med mange interesser. Fotografering er en av de og jeg fotograferer gjerne med mitt NIKON D5300. Ellers liker jeg; skriving / teater / musikk / sang / kor / tegning / maling / moter / design / interiør / hjem / hage / bøker / reiser / matlaging / baking / media / politikk / saker i tiden. Først tenkte jeg at dette skulle være en ren blogg for fotografier. Men det er jeg alt for allsidig til å kunne ha alene. Derfor blir dette en "alt-mulig-blogg", men med hovedvekt på kreativitet, design og kunst i alle former. Se kategorier! Ikke en fitnessblogg, det er sikkert. Mer en fitless vil jeg karakterisere den som. Engasjement vedrørende ting som opptar meg vil speiles her. Her er meg, rett og slett. Legg meg gjerne til som bloggvenn og du vil se mer av meg :)

Kategorier

Arkiv