hits

30.07.17. Lavendelduft utenfor veggen

Jeg har alltid hatt lavendelblomst på bordet på terrassen. Det har jeg også i år. Men nå i hvit utgave. De lilla blomstene er jo mest vanlig. Synes den hvite er penere jeg. Fikk kjøpt den på Hageland i Levanger. Jaggu lukter det ikke helt nydelig utenfor veggen.

I dag gikk jeg en runde i hagen og plukket inn to buketter med blomster, som får lov til å stå på hvert sitt bord her. Herlig å kunne plukke fra egen hage. Min mann er nå på fotballkamp og jeg koser meg hjemme. Deilig med late feriedager. Måtte de bare fortsette med det godværet som er nå!

Men først, her er min flotte lavendel

     


 

 

                                                   Hvilken blomst har du stående ute på bordet?

 

#foto #photo #image #picture #bilde #blomster #lavendel #flowers #hage #garden #terrassen #verandaen #balkongen #altanen #balcony #nikon #fotograf #photograph

 

 

14 kommentarer

frodith

30.07.2017 kl.19:03

Så flott :-) Og lukter vel nydelig ja :-) Kos deg med mer late dager.. Her er det slutt på DET!! :-D

toveview

30.07.2017 kl.19:11

frodith: Ja, og min mann har på godt med gjødning i vanningsdunken, så de lever gode dager her på terrassen til oss. Lukten er uimotståelig. Her skinner solen, så late dager er ikke å forakte. Er du tilbake på jobb igjen?

Margrethe

30.07.2017 kl.19:05

Å så nydelige! Om sommeren er det nok helst markblomster på bordet mitt..... ellers er roser favoritten <3

toveview

30.07.2017 kl.19:16

Margrethe: Takk! Ja, du har vaser med avskårne blomster fra ut i naturen, det er jo fantastisk. De er jo så fiiiiine. Men de må en jo bytte ut ofte. Disse er mer standhaftige, og står hele sommeren. Men ingen ting slår lukten av lavendel. Roser er en god nummer 2 som favoritt også her. Ha en fin sommer videre!

hverdagslivetivollen

30.07.2017 kl.19:44

jøss, visste ikke at det fantes hvite... disse var jo lekre da :) tror jammen meg det må noteres til neste års handleblomster tur :)

toveview

30.07.2017 kl.19:50

hverdagslivetivollen: Takk! Det fant jeg faktisk først ut i fjor jeg også, men i år er første gangen jeg har kjøpt hvit. Tror ikke de har vært med mer enn et par år nå, i hvit utgave. Kanskje noen der ute kan rette meg på akkurat det evt. Ja, de er så fine at du vil ikke angre på det.

Ha en fin kveld!

dvergpinschere i mitt hjerte

30.07.2017 kl.20:27

Så flott! ja den er jo lur å ha på bordet..så får man litt godlukt også...jeg tørr ikke si hva jeg har på bordet...men tja...uekte som SER ut som ekte..hihih..Ha en god rolig kveld!

toveview

30.07.2017 kl.20:33

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, takk, den er fin slik. Hva? Plastikk??? He-he! Av den lettstelte sorten. Den holder seg og holder seg. Jo, det går da det også, men de må virkelig se ekte ut. Når de grønne bladene er bleket av solen, og får en annen kulør, da er det stopp for meg. Bra du sier den ser ut som ekte!!! Ha en fin kveld!

annebe

30.07.2017 kl.22:47

Vakker blomst og så fin utsikt fra uteplassen :)) Har en stor rosa Petunia på bordet som jeg fikk av venninna mi :)) Den har vært kjempefin.. men begynt å fallere litt nå :))

toveview

30.07.2017 kl.23:40

annebe: Tusen takk! Petunia er vakre blomster å ha stående. Jeg har flere hvite petuniaer i en avlang metallkrukke på uteplassen også. Men det jeg ikke liker så godt med den, er å knipe av visne blomster, og da blir en helt klissete på fingrene, he-he :)

Vera Lynn

31.07.2017 kl.11:21

Så vakker den hvite lavendelen er :o)) Jeg viste ikke at den fargen fantes engang jeg. Selv har jeg to bord ute på balkongen, og på den ene står en lilla lavendel. Det må jeg ha, og jeg elsker duften av den når jeg går forbi. På det andre står en gul ildtopp, som jeg forsøker å redde.. Litt usikker på om jeg klarer det :o))

toveview

31.07.2017 kl.15:34

Vera Lynn: Tusen takk! Ja, er det ikke deilig med den duften. He-he! De er vel ikke så enkle de ildtoppene. Men det er fine potteplanter. Lever den enda, tji-hi?

Vera Lynn

31.07.2017 kl.18:04

Jeg kjøpte den gule ildtoppen til påske, og den har vært på nippet til å reise til de evige blomsterenger et par ganger... Nå kommer det nye blader, så jeg øyner et håp :o))

toveview

31.07.2017 kl.18:39

Vera Lynn: Er det liv er det håp! Lykke til med ildtoppen!!!

Skriv en ny kommentar

toveview

toveview

53, Levanger

LIVSNYTER - Sykepleier ved innvandrertjenesten. Trønderjente. Gift, to voksne sønner. Glad i familie og venner. Kreativ sjel med mange interesser. Fotografering er en av de og jeg fotograferer gjerne med mitt NIKON D5300. Ellers liker jeg; skriving / teater / musikk / sang / kor / tegning / maling / moter / design / interiør / hjem / hage / bøker / reiser / matlaging / baking / media / politikk / saker i tiden. Først tenkte jeg at dette skulle være en ren blogg for fotografier. Men det er jeg alt for allsidig til å kunne ha alene. Derfor blir dette en "alt-mulig-blogg", men med hovedvekt på kreativitet, design og kunst i alle former. Se kategorier! Ikke en fitnessblogg, det er sikkert. Mer en fitless vil jeg karakterisere den som. Engasjement vedrørende ting som opptar meg vil speiles her. Her er meg, rett og slett. Legg meg gjerne til som bloggvenn og du vil se mer av meg :)

Kategorier

Arkiv